AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide zikir yapmak

Kahve falında camide zikir yapmak

Kahve falında camide zikir yapmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında camide zikir yapmak gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında camide zikir yapmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında camide zikir çekmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide zikir görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında zikir yapanları görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zikir yaptığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında zikir meclisi görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında zikir dinlemek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çalışkan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zikir çekenleri görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir