AnaSayfa / Genel / Kahve falında zikir dinlemek

Kahve falında zikir dinlemek

Kahve falında zikir dinlemek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zikir dinlemek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında zikir dinlemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında zikir tesbihi görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bedeninin de iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında zikir sesleri duymak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında zikir yapanları görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zikir meclisi görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında camide zikir çekmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zikir çekenleri görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında zikir yapıldığını görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir