AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide vaaz vermek

Kahve falında camide vaaz vermek

Kahve falında camide vaaz vermek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok büyük zararlar edileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında camide vaaz vermek gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında camide vaaz vermek maddi anlamda çok zorlanacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında camide vaaz verdiğini görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında camide vaaz etmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vaaz etmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Kahve falında vaaz dinlediğini görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, şansının ve bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında dini vaaz vermek çok başarılı olunacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında vaaz dinlemek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cuma vaazı dinlemek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir