AnaSayfa / Genel / Kahve falında vaaz etmek

Kahve falında vaaz etmek

Kahve falında vaaz etmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vaaz etmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında dini vaaz vermek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vaaz dinlediğini görmek alım gücünde yükselme olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma vaazı dinlemek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında vaaz veren görmek ilim irfan öğreneceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında vaaz etmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında vaaz vermek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hocadan vaaz dinlemek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında vaaz dinlemek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir