AnaSayfa / Genel / Kahve falında vaaz dinlemek

Kahve falında vaaz dinlemek

Kahve falında vaaz dinlemek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında vaaz dinlemek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında hocadan vaaz dinlemek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında vaaz dinlediğini görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında vaaz dinlemek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında cuma vaazı dinlemek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında dini vaaz vermek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vaaz etmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gelişim içine gireceğine inanılır.

Kahve falında vaaz veren görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vaaz vermek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, ona kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir