AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide uçtuğunu görmek

Kahve falında camide uçtuğunu görmek

Kahve falında camide uçtuğunu görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalet eder.

Kahve falında camide uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında camide uçtuğunu görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide gelinlik görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında camide tabutlar görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında camide ayakkabılarının çalındığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılan erkekler görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide üzüm görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında camiden çağrılmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden ev görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir