Kahve falında camiden çağrılmak

Kahve falında camiden çağrılmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında camiden çağrılmak gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında camiden çağrılmak geçim derdinin kalmayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında mevlüte çağrılmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaşa çağrılmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevlüde çağrılmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret eder.

Kahve falında öbür dünyadan çağrılmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında imana çağrılmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurana çağrılmak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir isimle çağrılmak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir