AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide sınava girmek

Kahve falında camide sınava girmek

Kahve falında camide sınava girmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, nimetin ve kazancın artacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında camide sınava girmek gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında camide sınava girmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversitede sınava girmek engellerin ortadan kalkacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında geometri sınavına girmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında tekrar sınava girmek kolaylık sağlayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yerine sınava girmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavına girmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir