AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide namaz kılmamak

Kahve falında camide namaz kılmamak

Kahve falında camide namaz kılmamak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, yeni bir ev alınacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kısmetlerinin kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide namaz kılmamak gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Kahve falında camiden namaz kılmadan çıkmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında camide namaz kılarken düşmek eve kapanıp, kendine döneceğine, yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında camide cuma namazı kılındığını görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılan erkekler görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak büyük atılımlar yapılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Kahve falında camide namaz kılan görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide namaz kılanları görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında camide namaz kılan adam görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir