AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide karınca görmek

Kahve falında camide karınca görmek

Kahve falında camide karınca görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında camide karınca gördüyseniz:

  • En sonunda ortaya çıkacak tablo ise, hoşunuza gidecek türden olabilir.

Kahve falında camide karınca görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine inanılır.

Kahve falında bebek ve karınca görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında karıncaya su vermek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yüzünün her daim güleceğine rivayet eder.

Kahve falında dev karıncalar görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprakta karınca görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta karınca görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında uçan karınca görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe inanılır.

Kahve falında karınca ve kaplumbağa görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir