AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide düğün olduğunu görmek

Kahve falında camide düğün olduğunu görmek

Kahve falında camide düğün olduğunu görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ilerleyeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok büyük bir acı duyacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında camide düğün olduğunu gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Kahve falında camide düğün görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide düğün olduğunu görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında camide tırnak kesmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında camide uyanmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalettir.

Kahve falında camide kalabalık görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalet eder.

Kahve falında camide şerbet içmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında camide namaz kılan insanlar görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, icat yapacağına yorulur.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir