AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide dilenmek

Kahve falında camide dilenmek

Kahve falında camide dilenmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında camide dilenmek gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Kahve falında camide dilenmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında para dilenmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cami önünde dilenmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özür dilendiğini görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Kahve falında af dilendiğini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide zikir yapmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, epey bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında camide cemaat görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, güçten ve takatten düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide hırsızlık yapmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir