AnaSayfa / Genel / Kahve falında para dilenmek

Kahve falında para dilenmek

Kahve falında para dilenmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para dilenmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Kahve falında para dilenmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, dara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özür dilendiğini görmek başarılarının bir ömür süreceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında af dilendiğini görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında camide dilenmek cebinin para göreceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami önünde dilenmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında para çalmak çok sağlıklı olunacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden yabancı para almak zenginliğini kaybedeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında davulcuya para vermek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir