AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide birini dövmek

Kahve falında camide birini dövmek

Kahve falında camide birini dövmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, başarılı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında camide birini dövmek gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında camide birini dövmek hakkıyla kazanca, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı kaybettiğini görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet eder.

Kahve falında camide çanta kaybetmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında camide kendini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında camiden bir şey çalmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide kan görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide dilek dilemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir