AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ayakkabısını kaybetmek

Kahve falında camide ayakkabısını kaybetmek

Kahve falında camide ayakkabısını kaybetmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabısını kaybetmek gördüyseniz:

  • Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir.

Kahve falında camide ayakkabıları kaybetmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında camide ayakkabılarını kaybetmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabı kaybetmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında camide ayakkabısını kaybetmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide çanta kaybetmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında camide terlik kaybetmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında camide ayakkabı çıkarmak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında camide ayakkabı görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir