AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide arkadaşını görmek

Kahve falında camide arkadaşını görmek

Kahve falında camide arkadaşını görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yeni bir semte taşınılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sorunlarının son bulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında camide arkadaşını gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Kahve falında camide arkadaşını görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı camide görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını camide görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını camide görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, korkularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında camide mum görmek bol kazançlı günler geçireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide kedi görmek problemlere çözüm bulunacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında camide gelinlik görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, uzak bir yola gidileceğine işarettir.

Kahve falında camide namaz kılmayı görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir