AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını camide görmek

Kahve falında bir arkadaşını camide görmek

Kahve falında bir arkadaşını camide görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kasasının daha çok para dolacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını camide gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında arkadaşını camide görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı camide görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını camide görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında camide arkadaşını görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında camide çeşme görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide kamet getirmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında camide kadınlarla namaz kılmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında babasını camide görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir