AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ve kuran görmek

Kahve falında cami ve kuran görmek

Kahve falında cami ve kuran görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, mutlu olacağına, kalp kırmaya, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, güven kaybına uğrayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami ve kuran gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Kahve falında cami ve kuran görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Kahve falında camiye gidip kuran okumak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami içinde kuran okumak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye halı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle camiye gitmek işlerinde çok başarılı olacağına, gözyaşı döküleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde cami görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında caminin yandığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin uçtuğunu görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir