AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan sahibi olmak

Kahve falında aslan sahibi olmak

Kahve falında aslan sahibi olmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan sahibi olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Kahve falında aslana sahip olmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, alkış alacağına inanılır.

Kahve falında aslan sahibi olmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ev sahibi olmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata sahip olmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz bebek sahibi olmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çok sayıda borca gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek evlat sahibi olduğunu görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulur.

Kahve falında fırın sahibi olmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkan sahibini görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, borçların gittikçe artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir