AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami hocasına para vermek

Kahve falında cami hocasına para vermek

Kahve falında cami hocasına para vermek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında cami hocasına para vermek gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Kahve falında cami hocasından para almak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında cami hocasına para vermek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami hocası olmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, dertlerine derman bulacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin içinde hoca görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Kahve falında cami ve hoca görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Kahve falında cami hocasını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sorunların çabucak halledileceğine yorulur.

Kahve falında camii hocası görmek kazalardan, belalardan korunacağına, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cami hocasıyla konuşmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir