AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami hocasından para almak

Kahve falında cami hocasından para almak

Kahve falında cami hocasından para almak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında cami hocasından para almak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Kahve falında cami hocasından para almak sermayesini riske etmeyeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami hocasına para vermek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cami hocasını görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında caminin içinde hoca görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında cami hocası olmak hayırlı kapılar açılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Kahve falında cami hocasıyla konuşmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında cami ve hoca görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında cami hocası olduğunu görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir