AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırına büyük abdest yapmak

Kahve falında çamaşırına büyük abdest yapmak

Kahve falında çamaşırına büyük abdest yapmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kimden akıl soracağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşırına büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Kahve falında çamaşırına büyük abdest yapmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini çamaşırına yapmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işarettir.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdest yapmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak kişinin hedeflediği işi alacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa büyük abdest yapmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve yıkamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında banyoya büyük abdestini yapmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, haneye dertlerin gireceğine  rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir