AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırda kan görmek

Kahve falında çamaşırda kan görmek

Kahve falında çamaşırda kan görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, geçmişini arkada bırakacağına, saygınlığa alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşırda kan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında iç çamaşırda kan görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, namının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırında kan görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalettir.

Kahve falında çamaşırda kan görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalet eder.

Kahve falında çamaşırında kan görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtık olduğunu görmek imkânların günden güne azalacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi iç çamaşırı görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşırları asılı görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır serili görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir