AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış altın kolye görmek

Kahve falında kırılmış altın kolye görmek

Kahve falında kırılmış altın kolye görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış altın kolye gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Kahve falında altın kolyenin kırıldığını görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında altın kolye kırıldığını görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış altın kolye görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış kolye görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret eder.

Kahve falında kolyenin kırıldığını görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye ucu görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında altın anahtar kolye görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir