AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam kozalağı görmek

Kahve falında çam kozalağı görmek

Kahve falında çam kozalağı görmek ters giden olayların düzeltileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, sorunların kalmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çam kozalağı gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında çam kozalağı yemek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çam kozalak görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çam kozalağı görmek kolaylık elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam kozalağı toplamak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kozalak topladığını görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kozalak görmek bir üniversitede hoca olunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kozalak görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan kozalak toplamak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir