AnaSayfa / Genel / Kahve falında kozalak toplamak

Kahve falında kozalak toplamak

Kahve falında kozalak toplamak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kazancın ikiye katlanacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kozalak toplamak gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Kahve falında kozalak toplamak işlerinin de bir düzene oturacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kozalak toplamak günbegün kötüleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kozalak topladığını görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında çam kozalağı toplamak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, iş öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda kozalak toplamak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, özlemelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kozalak görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam kozalağı görmek huzura ve rahata kavuşacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çam kozalak görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir