AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kozalak görmek

Kahve falında yeşil kozalak görmek

Kahve falında yeşil kozalak görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kozalak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında yeşil kozalak görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulur.

Kahve falında kozalak görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında çam kozalağı yemek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında kozalak yakmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda kozalak toplamak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında kozalak topladığını görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çam kozalağı toplamak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kozalak toplamak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir