AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam dalı koparmak

Kahve falında çam dalı koparmak

Kahve falında çam dalı koparmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, moralinin düzeleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında çam dalı koparmak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında çam dalı kesmek küslükleri gidereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında çam dalı kırmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında çam ağacı dalı görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında çam dalı koparmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çam dalı görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çam fidesi görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda çam ağacı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında çam ağacından inmek adının yayılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir