AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam balkon görmek

Kahve falında cam balkon görmek

Kahve falında cam balkon görmek belaya ve derde düşeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine delalettir.

Kahve falında cam balkon gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Kahve falında balkon camı görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, maaşının artacağına rivayet eder.

Kahve falında camlı balkon görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam balkon görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında camdan balkon görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan düşen birini kurtarmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında evinin balkonunun yıkıldığını görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan itmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir