AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacı ekmek

Kahve falında çam ağacı ekmek

Kahve falında çam ağacı ekmek küfürlü söze, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işarettir.

Kahve falında çam ağacı ekmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Kahve falında çam ağacı ekmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, mutlu bir evliliğe delalettir.

Kahve falında evde çam ağacı görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çam ağacından düşmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş çam ağacı görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çam ağacının çiçek açtığını görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalettir.

Kahve falında saksıda çam ağacı görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında çam ağacının devrildiğini görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı yemek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir