AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalı taşımak

Kahve falında çalı taşımak

Kahve falında çalı taşımak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çalı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Kahve falında çalı taşımak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden eşya çalınması görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuaförde çalıştığını görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çalıştığı işyerinin yandığını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğünün çalındığını görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Kahve falında birşeyi çalınmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokanta çalıştırmak eşi ile arasının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kuranın çalındığını görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir