AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeyi çalınmak

Kahve falında birşeyi çalınmak

Kahve falında birşeyi çalınmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birşeyi çalınmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında eski çalıştığı işyerini görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine tabir olunur.

Kahve falında çalışan işçi görmek yol yordam öğretileceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında koyunların çalındığını görmek dertlerin ve sorunların artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğinin çalındığını görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında çalınan arabayı aramak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında motorsikletin çalındığını görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede çalıştığını görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işarettir.

Kahve falında barda çalıştığını görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir