AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın devrildiğini görmek

Kahve falında dağın devrildiğini görmek

Kahve falında dağın devrildiğini görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, parasının ve canın güvende olacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın devrildiğini gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Kahve falında dağın devrildiğini görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında devrilen ağaç görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon devrilmesini görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsün devrilmesi görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında devrilmiş minare görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında traktör devrilmesi görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında otobüs devrilmesi görmek kazancının günden güne düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın devrildiğini görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir