AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabı aldığını görmek

Kahve falında buzdolabı aldığını görmek

Kahve falında buzdolabı aldığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, elindeki imkanların artacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabı aldığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında yeni buzdolabı aldığını görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabı aldığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulur.

Kahve falında kirli buzdolabı görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı buzdolabı görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının çalındığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabını açmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabı buzluk görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına et koymak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir