AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz devri görmek

Kahve falında buz devri görmek

Kahve falında buz devri görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, huzurunun da yerine geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz devri gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında buz devri görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya delalet eder.

Kahve falında devrilmiş otobüs görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çam ağacı devrildiğini görmek sıkıntılarını aşacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında ağacın devrildiğini görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırın devrilmesini görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, parasal durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ağaç devrilmesi görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında traktör devrilmesi görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir