AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük uçurtma görmek

Kahve falında büyük uçurtma görmek

Kahve falında büyük uçurtma görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, üzücü haberler alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük uçurtma gördüyseniz:

  • Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

Kahve falında büyük uçurtma görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret eder.

Kahve falında uçan büyük böcek görmek huşu içinde devam edeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük uçan balon görmek para sıkıntısının olmayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet eder.

Kahve falında büyük uçan böcek görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük uçan yılan görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan büyük balık görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük uçan balık görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir