AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük su yılanı görmek

Kahve falında büyük su yılanı görmek

Kahve falında büyük su yılanı görmek haberler alacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük su yılanı gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Kahve falında büyük su yılanı görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde büyük yılan görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında su içinde büyük yılan görmek helal kazanç elde edileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük su yılan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ve büyük yılan görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, canın sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük piton yılanı görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yılandan kaçmak hayallerinin söneceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında iri büyük yılan görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir