AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük su yılan görmek

Kahve falında büyük su yılan görmek

Kahve falında büyük su yılan görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında büyük su yılan gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında suyun içinde büyük yılan görmek geçim derdinin kalmayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük su yılan görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük su yılanı görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde büyük yılan görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında büyük piton yılanı görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta büyük yılan görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı büyük yılan görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane büyük yılan görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir