AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sınıf görmek

Kahve falında büyük sınıf görmek

Kahve falında büyük sınıf görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yolunda devam edeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sınıf gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında büyük sınıf görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında sınıfını geçmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf yıkamak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşınla kavga etmek kişinin daha çok kazanacağına, hayırlı kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında sınıf değiştirmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında sınıf öğretmenini görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta kalmak malın bereketinin artmasına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşı görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir