AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıf arkadaşınla kavga etmek

Kahve falında sınıf arkadaşınla kavga etmek

Kahve falında sınıf arkadaşınla kavga etmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, şansının artacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla kavga etmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında sınıf arkadaşınla kavga etmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta kavga etmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta arkadaşlarını görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla öpüşmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında sınıf arkadaşına aşık olmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla evlenmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşınla sevgili olmak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir