AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfını geçmek

Kahve falında sınıfını geçmek

Kahve falında sınıfını geçmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, doğru bir karar verileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıfını geçmek gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında sınıfını geçmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıfı geçmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, iyi günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınıf geçmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak mutluluğa ve neşeye, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınıfta tuvaletini yapmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sınıfta kaldığını görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla kavga etmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sınıfta öğrenci olmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir