AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleye bakmak

Kahve falında şelaleye bakmak

Kahve falında şelaleye bakmak makbul olmayan işler yapacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şelaleye bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.

Kahve falında şelaleye bakmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına alamet eder.

Kahve falında donmuş şelale görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsu şelale görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında şelalenin üstünde olmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktan şelale görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şelaleye düşmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında şelale altında yıkanmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında şelaleler görmek borcunun da hafifleyeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir