AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kalp görmek

Kahve falında altın kalp görmek

Kahve falında altın kalp görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kalp gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında altın kalpli kolye görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında kalpli altın kolye görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, çirkin amellere alamet etmektedir.

Kahve falında kalpli altın yüzük görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına inanılır.

Kahve falında altın kalpli yüzük görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında altından kalp görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kalp görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kalp kırmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir