AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın işlemeli elbise giymek

Kahve falında altın işlemeli elbise giymek

Kahve falında altın işlemeli elbise giymek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında altın işlemeli elbise giymek gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında altın işlemeli elbise giymek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın işlemeli elbise görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz işlemeli elbise görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında işlemeli elbise görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet etmektedir.

Kahve falında işlemeli altın yüzük görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında işlemeli mendil görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, istediği gibi hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında işlemeli perde görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işleme işlemek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir