AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kartopu görmek

Kahve falında büyük kartopu görmek

Kahve falında büyük kartopu görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işarettir.

Kahve falında büyük kartopu gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında büyük kartopu görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, işlere nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartopu oynadığını görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle kartopu oynamak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kartopu attığını görmek konforundan da ödün vereceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kartopu yağdığını görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kartopu atıldığını görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında kartopu çiçeği görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir