AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ışık görmek

Kahve falında büyük ışık görmek

Kahve falında büyük ışık görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ışık gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında büyük ışık görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz ışık görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında güneş ışık görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ışıklı havuz görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ışık görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında melek ışığı görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kırmızı ışık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir