Kahve falında büyük bir gemide olmak

Kahve falında büyük bir gemide olmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, barış için adım atacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kendisiyle övüneceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir gemide olmak gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük bir gemi görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yük gemisi görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir gemide olmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde büyük gemi görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük gemiye binmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz gemi görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir