AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük bir gemi görmek

Kahve falında çok büyük bir gemi görmek

Kahve falında çok büyük bir gemi görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kötü haberler alacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük bir gemi gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında denizde büyük gemi görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük gemiler görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini büyük gemide görmek rakipsiz hale geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük gemiye binmek fırsatların elden kaçırılacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz büyük gemi görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Kahve falında büyük gemide olmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir