AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesinden para almak

Kahve falında ölmüş dedesinden para almak

Kahve falında ölmüş dedesinden para almak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinden para almak gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında ölmüş dedeye para vermek kendine olan güvenini kaybedeceğine, geçimin kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen dededen para almak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, suç işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dedesinden para almak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dededen para almak kısmetsizlik yaşanmayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Kahve falında dedesinin para verdiğini görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinden para almak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dedenin para verdiğini görmek imkânsızlıklarının biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dededen para almak onların önüne geçeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir