AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük camlı ev görmek

Kahve falında büyük camlı ev görmek

Kahve falında büyük camlı ev görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük camlı ev gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Kahve falında büyük camlı ev görmek kazancın günden güne daha da artacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük camlar görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük cam görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük cam pencere görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük cam vazo görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük cam bardak görmek görmediği yerlere gideceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında eve cam taktırmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eve camdan girmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir